Om Larsen & Co

Larsen & Co er en printvirksomhed, der bl.a. laver foldere, flyers, plakater, bannere, hjemmesider og skilte mm. til virksomheder.

Larsen & Co støtter også op om kulturelle og sociale fællesskaber, og samarbejder med flere institutioner, foreninger og virksomheder.

Har du spørgsmål kan du kontakte print@we-social.dk

Værdier
Vi er handlekraftige og løsningsorienterede, og mener det er altafgørende, at begge de værdier er i spil samtidig, så vi maksimerer udbyttet af det arbejde vi laver til hverdag. Når vi går i gang med at løse vores kunders problem, er det som et stort tandhjul der går i gang med at arbejde. Kunderne bidrager med deres tanker, inspirationer og idéer, mens vi arbejder på at realisere dem. 

Vi er en virksomhed, der værdsætter lokalsamfundet og menneskerne, vi møder i hverdagen. Nærvær ses konstant i den måde, vi driver virksomhed på. Det kan mærkes hver gang vi er i kontakt med en kunde, om end det så er i en telefonsamtale, en mail eller i det personlige møde. Vi er 100% tilstede og har ualmindeligt meget respekt for vores kunder. Det er vigtigt, at de føler sig hørt, forstået og godt taget imod.

Kvalitet er noget, vi sætter en stor ære i, og det er af højeste prioritet, at det vi leverer lever op til kundens forventninger. Med 35 års erfaringen indenfor de grafiske fag kan vi garantere, at alt udføres med præcision og grundighed.