Larsen og Co er bla. en printvirksomhed, der laver foldere, flyers, plakater, bannere, hjemmesider og skilte mm. til virksomheder.

Larsen & Co driver også Medieværkstedet, beliggende på Kulturmaskinen, Farvergården 7, 1. sal – 5000 Odense C.
Medieværkstedet er et kulturelt mediefælllesskab hvor kunstnere, iværksættere, designere og private, kan udvikle deres kreative idéer sammen eller hver for sig.
Åbningstider:
mandag og torsdag fra kl. 11-15, tirsdag fra kl. 17-21 og onsdag fra kl. 13-17.

På Medieværkstedet finder du også Tegnekomsammen som er et fællesskab mellem mennesker der elsker at tegne. Tegnekomsammen mødes hver tirsdag kl. 17-21. Alle er velkommen og du behøver ikke reservere tid.
Har du spørgsmål kan du kontakte ann@larsenco.dk.

Larsen og Co har også www.danishdesignart.dk som sælger plakater med print, lavet af danske tegnere og fotografer.
Er du god til at tegne, lave grafik på computeren eller at fotografere, så kan du også være med. Skriv til ann@larsenco.dk og få tilsendt en kontrakt. Der udbetaltes royalties til kunstnerne.

Cvr. : 25140168
Adresse: Kulturmaskinen, Farvergården 7, 1. sal – 5000 Odense C.

Historien
Medieværkstedet har en lang historie bag sig. Det startede som et værksted under navnet Trykkeriet på Badstuen, som var et hus der blev besat af Odenses borgere. Byens borgere brugte værkstedet til at trykke løbesedler, plakater og sågar t-shirts til demonstrationer.

Odense Kommune overtog driften af stedet, og i mange år var det et sted med flere værksteder og en scene hvor upcoming bands og undergrundsmusikken holdt til. I år 2008 flyttede værkstederne op på Kulturmaskinen i Farvergården 7 i Odense. Ann Larsen, som er ejer af Larsen & Co, blev ansat et halvt år før værkstederne flyttede og det nye Mediegrafiske Værksted blev startet op på Kulturmaskinen. Efter 12 år besluttede kommunen at lukke værkstedet 19. december 2019. Ann Larsen oprettede virksomheden Larsen & Co, som i dag driver Medieværkstedet. Værkstedet foregår stadig i de samme lokaler som det tidligere Mediegrafiske Værksted på Kulturmaskinen, Farvergården 7, 1. sal – 5000 Odense C.