• Design eller rentegn dit eget logo i Illustrator.
  • Opsætning af foldere og plakater i Indesign.
  • Forbered dine billeder til tryk/print i Photoshop.
  • Print billeder, bannere, flyers, foldere og meget andet.

Medieværkstedet åbner igen d. 25. maj kl. 11, med mindre regeringen ændrer datoen.
Hvis du vil være sikker på at få en plads i værkstedet, så kan du bestille tid her. Du kan også bare kigge forbi og se om der er plads. Bemærk: Ved tidsbestilling skal der betales forud med mobilepay.

Åbningstider:
Mandag kl. 11-15
Tirsdag kl. 17-21
Onsdag kl. 13-17
Torsdag kl. 11-15

Adresse:
Kulturmaskinen, Farvergården 7, 1. sal
5000 Odense C.

Medieværkstedet er et kreativt værksted, hvor du alene, eller sammen med andre, kan arbejde med design for din virksomhed, arbejde grafisk med din kunst eller selv lave dine eksamensopgaver flotte.
For iværksættere, kunstnere, studerende og privatpersoner.
I værkstedet betaler man for den tid, man bruger på en computer og for de materialer man bruger.

Værkstedet er et gør det selv værksted. Vi sidder ikke ved siden af dig imens du laver dine ting, men du kan spørge os om enkelte spørgsmål vedr. programmerne og maskinerne.
Der er skæremaskiner, printere til A4 og A3, storprinter til større plakater, fotos, klistermærker, t-shirtprinter og mange andre redskaber og småmaskiner. Kig op og få en rundvisning og en forklaring om hvordan du bruger værkstedet. Bestil gerne en tid til rundvisning på mail kontakt@larsenco.dk

Der er 8 computere til rådighed – Alle med Adobe programmer, som Photoshop, Illustrator og Indesign og en med videoredigeringsprogrammer.

Der er desuden mulighed for at overspille gamle vhsfilm til pc.

Vi afholder også sociale kreative arrangementer som Tegnekomsammen og netværksgrupper for iværksættere. Se Arrangementer. (pt. afholder der ingen arrangementer pga. covid).