Copyright logo

Hvad er copyright egentlig?

Copyright betyder at den der har taget billedet, lavet musikken eller tegnet tegningen, ejer rettighederne til at bruge det.
Der er kunstnere, fotografer og musikere, som lever af det, de laver. Derfor er det både ulovligt og en uskik at anvende andres produkter uden samtykke.
Du må hverken kopiere eller printe andres billeder, tegninger eller lign. som du finder på nettet, med mindre du spørger om lov eller betaler for det.
Det gælder også musik til fx. dine egne videofilm. Ligeledes må  du heller ikke kopiere undervisningsbøger, som andre lever af at skrive og producere.

Som udgangspunkt er der copyright på alt, hvad du finder på internettet. Men der findes dog steder, hvor du kan finde både billeder, skabeloner og musik til fri afbenyttelse.

Vi overholder loven!

Hvis vi er i tvivl om der er copyright på det billede du gerne vil printe, så forbeholder vi os ret til at afvise at printe dit billede.

Der er steder på Internettet hvor du kan finde gratis billeder og musik.
Husk dog altid at læse betingelserne. Nogle billeder må ikke bruges til markedsføring, men du må godt printe dem og hænge dem op derhjemme.